Opgericht in 2011 als onderdeel van een FMP op de universiteit tot wat nu een wereldwijd en erkend merk is geworden in de karpervisserij-industrie. Maak kennis met de creative directors; Lou en Trist, lees hun verhaal over hoe hun passie voor wat ze doen heeft geleid tot het succes van het merk vandaag...

Het is raar, nietwaar, ik ben de persoon die dit schrijft (Louis), maar als ik het merk aanspreek, klinkt het alsof iemand anders aan het praten is. Nou... Dat is het niet, ik ben het! Lodewijk. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om hier te komen lezen en om eerlijk te zijn zou ik erg onder de indruk zijn als je er op dit moment nog bent (lol) Ik krijg tegenwoordig niet zoveel tijd om dit soort stukken te schrijven als het merk heeft een lange weg afgelegd en hoewel ik ironisch genoeg nog elke dag schrijf, zijn het meestal e-mails, productbeschrijvingen, technische pakketten of gewoon communicatie met onze verschillende leveranciers over de hele wereld.

Een beetje teruggaan, en zoals de robot in de eerste alinea al zei, dit is allemaal een reis geweest die werd aangewakkerd door passie en het heeft veel graft, late nachten, risico's nemen en uniek zijn gekost die ons hebben gebracht waar we nu zijn.

Terwijl ik dit schrijf en terugdenk aan waar het allemaal begon, is het eigenlijk een enorme eye-opener voor wat we tot nu toe hebben bereikt. Ik bedoel, het is heel gemakkelijk om de tijd voorbij te laten gaan, nieuwe seizoenen komen en gaan snel en binnen dat alles is het leuk om te reflecteren.

Het merk is begonnen rond de tijd dat ik op Uni zat, ik studeerde Grafische media aan de Universiteit van Essex en het was in mijn laatste jaar dat we onze FMP hadden. Dit is je eindopdracht (Final Major Project) die een grote rol speelt in hoe je je studie afrondt, ook tegen die tijd heb je een beetje een idee van wat je wilt doen nadat je je studie hebt afgerond. Ik wist al dat ik deze tijd wilde besteden aan het werken aan het merk, en aangezien het goed op gang kwam op sociale media, destijds Facebook, was het een perfect moment om me te concentreren op iets waar ik echt gepassioneerd over was. Op dit punt zou ik waarschijnlijk mijn eerste batch van vijftig 'Shluurp'-T-shirts hebben verkocht en een paar andere ontwerpen beschikbaar hebben. In die begintijd deed ik letterlijk alles zelf, van de ontwerpen, de website, het inpakken van de bestellingen tot zelfs de lokale bezorging en de ritten naar het postkantoor. Het begon echt als een slaapkamerbedrijf, dus het laatste jaar bij Uni waarin ik moest werken en het merk moest ontwikkelen, was de sleutel!


29 juni 2022 — Wofte Team

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.